سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

صفحه اصلی جدید

جدیدترین محصولات

مشاهده همه

مطالب در مورد ظروف یکبارمصرف

blog-org-42-1599646747-what-are-herbal-disposable-tableware
دلایل استفاده از ظروف یکبارمصرف گیاهی

تجزیه ظروف گیاهی در خاک حداکثر 5 تا 6 ماه طول میکشد که به محیط زیست آسیب نمیرسانند. در مایکروفر قابل استفاده اند. همچنین ظروف پلیمری گیاهی از نشاسته ذرت، سیب زمینی و گندم تهیه میشود و چون منشا گیاهی و طبیعی دارند هیچ ماده سمی و مضری از آنها آزاد نمیشوند.

8755d2a884220fa8d3846d20cfc275a1
دلایل استفاده از ظروف آلومینیومی

ظروف آلومینیومی یکبارمصرف جزء بهترین و سالم ترین ظروف یکبارمصرف میباشند. ماندگاری غذا در این ظروف بیشتر بوده و غذا به مدت طولانی تری در آنها گرم می ماند. و به دلیل بهداشتی بودن این ظروف، مورد استقبال قرار گرفته است.

فوم دوخانه
دلایل استفاده از ظروف فومی

ظروف یکبارمصرف فومی عایق حرارتی خوبی هستند و برای عرضه محصولات گرم آماده مناسب میباشند. ضربه را به محصول منتقل نمیکنند و برای محصولات شکننده مثل تخم مرغ مناسب میباشند. همچنین به دلیل سبک بودن ماده پلیمری، آن را در موارد حمل ونقل مناسب تر میکند.

14071975_721
جایگاه ظروف یکبارمصرف در دوران کرونا

همه‌گیری کرونا تاثیر چشمگیری بر میزان مصرف اقلام یکبارمصرف گذاشته است. عامل اصلی که مردم را به سمت استفاده از اقلام دور ریختنی سوق داده این است که در استفاده چندباره از یک وسیله امکان باقی ماندن آلودگی حتی در صورت ضدعفونی شدن نیز وجود دارد.یک بار مصرف بودن به ما این امکان را می‌دهد که در هر جایی غذا بخوریم، تمیز باشیم و سالم بمانیم.

برگشت به بالا
محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.